Select Page
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Κατανοώντας την ανάγκη συνεχούς ενημέρωσης και εκπαίδευσης όλων των συναδέλφων ειδικευμένων και ειδικευόμενων, το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Εταιρείας ΩΡΛ Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι από την καινούργια ακαδημαϊκή χρονιά 2024-2025 ξεκινά το Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Μαθημάτων της Εταιρείας μας.

Το Πρόγραμμα Μαθημάτων είναι διετές (διάρκειας μέχρι τον Ιούνιο του 2026) και θα διεξάγεται διαδικτυακά κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα 16.00-17.30. Πραγματοποιείται σε συνεργασία με όλες τις Πανεπιστημιακές Κλινικές της χώρας και με τις επιμέρους Εταιρείες. Είναι μία συλλογική και ελπίζουμε πρωτοποριακή προσπάθεια που έχει ως στόχο την ενημέρωση των μελών της σε τρέχοντα ΩΡΛ θέματα, καθώς και σε καθημερινές ΩΡΛ χειρουργικές επεμβάσεις.

Σε αυτό το σημείο να σημειωθεί ότι η συμμετοχή των ειδικευομένων ΩΡΛ στο Κοινό Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Μαθημάτων θα είναι υποχρεωτική, η δε παρουσία τους θα καταγράφεται διαδικτυακά, ούτως ώστε να μετρήσει στην τελική τους αξιολόγηση για την απόκτηση της ειδικότητας.  

Για να είναι δυνατή η αρχειοθέτηση όλων των ομιλιών που θα παρουσιασθούν στο Κοινό Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Μαθημάτων, θα θέλαμε να ενθαρρύνουμε τους ομιλητές μας να εξοικειωθούν στην βιντεοσκόπηση των ομιλιών τους (από PC ή laptop, όχι tablet), ώστε να υλοποιηθεί αυτή η προσπάθεια.

Σας καλούμε στο πρώτο μάθημα αυτής της χρονιάς στις 01/10/1024 το απόγευμα στις 16.00 (και θα διαρκέσει μέχρι τις 17.30) και επισυνάπτουμε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της διετίας

Η διεύθυνση της σύνδεσης είναι:
Join Zoom Meeting
https://authgr.zoom.us/j/3692587238?pwd=Sk5lSmlKbjNERFB1U2QwcXBTT0RNUT09
Meeting ID: 369 258 7238
Passcode: 584030

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος                   Ο Γενικός Γραμματέας     Ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης
Θωμάς Νικολόπουλος      Αρης Χρυσοβέργης         Γεώργιος Ψύλλας