Select Page

Προκήρυξη διαγωνισμού για την έκδοση του περιοδικού της Πανελλήνιας  Εταιρείας ΩΡΛ Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου με τίτλο  «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑ»

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τυπωμένη την οικονομοτεχνική τους πρόταση για την έκδοση του ανωτέρω περιοδικού σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή (σε ανάλογη ιστοσελίδα) σύμφωνα με τις παρακάτω προϋποθέσεις έως τις 16 Απριλίου 2018 στα γραφεία της Πανελλήνιας Εταιρείας ΩΡΛ Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου, Βελεστίνου 11, Αμπελόκηποι Αθήνα ΤΚ  11523, τηλέφωνο/fax 2106435141 ,E-mail: info@hellasorl.gr

Το έντυπο και ηλεκτρονικό περιοδικό της Πανελλήνιας  Εταιρείας ΩΡΛ Χειρουργικής Κεφαλής  και  Τραχήλου με τίτλο  «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑ» συνιστά ένα μέσο ενημέρωσης της ερευνητικής και ακαδημαϊκής κοινότητας για ιατρικά θέματα, ερευνητικά προγράμματα κλπ. Γενικά, στόχος του είναι η διάχυση της γνώσης και η πληροφόρηση της ιατρικής κοινότητας, και όχι μόνο, αναφορικά με θέματα που άπτονται της Ειδικότητας της Ωτορινολαρυγγολογίας.  Ειδικά με την έκδοση του περιοδικού επιδιώκεται η δημοσίευση άρθρων ή εργασιών, η παρουσίαση επιστημονικών επιτευγμάτων και ακαδημαϊκών διακρίσεων, καθώς επίσης και η ενημέρωση της κοινότητας για εκδηλώσεις επιστημονικού ενδιαφέροντος (συνέδρια, ημερίδες κ.λπ.). Επιπρόσθετα, η ύλη του περιοδικού περιλαμβάνει αναφορές σε δημοσιεύεις μελών των επιστημονικών εταιριών κλπ .

1. Ο εκδοτικός οίκος θα πρέπει να εκδίδει 4 τεύχη(τριμηνιαία έκδοση) κατ’ έτος σε 1.500 αντίτυπα σε τετραχρωμία και μέγεθος Α4.

         2. Θα φροντίζει για την αποστολή  και των 1.500 τευχών σε όλα τα μέλη της Πανελλήνιας  Εταιρείας ΩΡΛ Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου με έξοδά του.

3.Ο εκδοτικός οίκος θα πρέπει να μπορεί να υποστηρίξει και την ιστοσελίδα του περιοδικού ως ενιαίο σύνολο (γραπτή – ηλεκτρονική έκδοση).

4. Ο εκδοτικός οίκος  θα πρέπει να έχει εάν είναι δυνατόν εμπειρία από έκδοση περιοδικών τα οποία να είναι στο PubMed, και εάν δεν υπάρχει πρόταση από τέτοιο εκδοτικό οίκο να προτιμηθεί αυτός που έχει δυνατότητα μετατροπής των περιλήψεων σε κώδικα xml ώστε αργότερα να μπορούν να σταλούν στο PubMed Central.

5. Θα του παραδίδεται η επιλεγμένη ύλη από τους 2 Διευθυντές Σύνταξης οι οποίοι θα συνεργάζονται μαζί του για τις διορθώσεις και την έκδοση του περιοδικού. Το περιοδικό θα πρέπει να εκδίδεται  και αποστέλλεται κάθε τρίμηνο έως την  τελευταία ημερομηνία του εκάστοτε τριμήνου. (31/3, 30/6/,30/9,31/12)

6.Ο εκδοτικός οίκος της έκδοσης θα έχει το αποκλειστικό δικαίωμα εξεύρεσης διαφημίσεων που θα τιμολογεί και θα εισπράττει και θα ενημερώνει πλήρως την Πανελλήνια Εταιρεία ΩΡΛ Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου  για αυτά τα έσοδα με υποχρεωτική εκκαθάριση ανά εξάμηνο . Σε περίπτωση κερδών μετά την εκκαθάριση  ανά εξάμηνο των εξόδων για τα τεύχη και την ιστοσελίδα  το ποσοστό απόδοσης στην Πανελλήνια  Εταιρεία ΩΡΛ Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου  θα είναι 30% επί των καθαρών κερδών.

7. Η ύλη κάθε τεύχους δεν θα υπερβαίνει  τις  60 σελίδες και υποχρεωτικά θα είναι σε έγχρωμη μορφή.

8. Η σύμβαση, όταν συμφωνηθεί, θα είναι διάρκειας 4 ετών, με δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης από την Πανελλήνια  Εταιρεία ΩΡΛ Χειρουργικής Κεφαλής και Τραχήλου .