Select Page

Προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο σε διαγωνισμό για ανάληψη του έργου του ανασχεδιασμού / ανακατασκευής της παραπάνω ιστοσελίδας. Οι γενικές αρχές, στις οποίες θα στηριχθεί το έργο, είναι οι παρακάτω:

1. Συνολικός ανασχεδιασμός και αναδιάρθρωση του περιεχομένου
• Δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος, με νέα, πιο ελκυστική εικαστική πρόταση.
• Εξασφάλιση βέλτιστης προβολής της ιστοσελίδας τόσο σε επιτραπέζιους ή φορητούς υπολογιστές, όσο και σε φορητές συσκευές τύπου tablet και smartphones.
• Η απεξάρτηση της ιστοσελίδας από τον προμηθευτή που τη δημιούργησε (αυτή τη στιγμή η σελίδα είναι φτιαγμένη σε τεχνολογία της Microsoft η οποία έχει τέτοιες εξαρτήσεις).
• Ανάδειξη του περιεχομένου μέσα από τη σωστή οργάνωσή του.
• Εύκολη πλοήγηση, ώστε ο χρήστης να μην απαιτείται να ψάξει σε πολλά μενού και πολλαπλές περιοχές της σελίδας για να βρει αυτό που θέλει.
• Πλήρη μετάφραση όλου του περιεχομένου στα Αγγλικά (θα γίνει με τη βοήθεια και υπό την επίβλεψη ιατρών μελών της Εταιρείας).

2. Νέες Λειτουργίες
2α. Σεμινάρια και Συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
• Λίστα με παραπομπή στα αντίστοιχα sites ή σε σελίδα με πληροφορίες.
• Προβολή των συνεδρίων που γίνονται υπό την αιγίδα της Εταιρείας. Δυνατότητα για ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής και πληρωμής με ασφαλή τρόπο (χωρίς ο χρήστης να δίνει τα στοιχεία του εγγράφως σε τρίτους).
• Δυνατότητα ζωντανής ή on-demand προβολής των συνεδρίων (εφόσον αυτά κάποια στιγμή βιντεοσκοπούνται ή ηχογραφούνται).
• Σύστημα έγκαιρης ενημέρωσης των μελών για επιστημονικές εκδηλώσεις μέσω πολλαπλών καναλιών (social media, newsletters, SMS).
2β. Προβολή των ιατρών-μελών της εταιρείας και των ΩΡΛ Κλινικών Πανεπιστημονικών, Δημοσίων και Ιδιωτικών Νοσοκομείων, με προβολή της επιστημονικής δραστηριότητάς τους, με λίστα των σχετικών ιστοσελίδων, αλλά και διευθύνσεων και τηλεφώνων (Ευρετήριο). Προβολή των επιστημονικών εταιρειών με αντικείμενο σχετικό με την ΩΡΛ, με παραπομπές στις ιστοσελίδες τους και κοινοποίηση των δραστηριοτήτων τους.
2γ. Περιοχή Μελών: Η περιοχή μελών θα επιτρέπει σε εγγεγραμμένους χρήστες με κωδικό να επικοινωνούν μεταξύ τους και να συζητούν ιατρικά ή επαγγελματικά θέματα σε προστατευμένο (μη ορατό σε τρίτους) περιβάλλον. Επιπλέον, στην περιοχή αυτή θα μπορεί να διανέμεται στα μέλη ενημερωτικό υλικό είτε για δική τους χρήση είτε για ενημέρωση των ασθενών τους, και να κοινοποιούνται κατευθυντήριες οδηγίες από Ελληνικά και ξένα επιστημονικά όργανα για παθήσεις του ενδιαφέροντος της ειδικότητας της Ωτορινολαρυγγολογίας. Στην περιοχή μελών επίσης θα κοινοποιούνται επαγγελματικές ανακοινώσεις από την ίδια την Εταιρεία ή κρατικούς φορείς (Υπουργείο, ΕΟΠΥΥ). Εδώ θα κοινοποιούνται και κοινωνικά νέα (απώλειες συναδέλφων, βραβεύσεις, διακρίσεις, υποτροφίες μελών, κλπ.)
2δ. Περιοδικό της Εταιρείας: Καταρχήν παραπομπή στην ανεξάρτητη ιστοσελίδα του περιοδικού, με πρόβλεψη για ενσωμάτωση του περιεχομένου στην ιστοσελίδα της εταιρείας σε δεύτερο χρόνο. Με τις παραπάνω γενικές αρχές, προσκαλούμε τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, να διατυπώσουν τις δικές τους λεπτομερείς προτάσεις για τον εκσυγχρονισμό και βελτίωση της ιστοσελίδας της Εταιρείας